zakelijk krediet

Zakelijk Krediet

Zakelijk krediet voor ondernemers

Een Zakelijk Krediet is meestal een combinatie van een rekening courant faciliteit, een obligo lening.
U gebruikt een zakelijk krediet bijvoorbeeld voor een investering van uw bedrijfspand of inventaris, of voor het lenen van  werkkapitaal of voorraden voor uw onderneming.

U heeft waarschijnlijk een vraag over een zakelijk krediet, anders was u niet op deze pagina beland. In het huidige bancaire klimaat word het voor u als ondernemer steeds moeilijker een zakelijke krediet of bedrijfslening tegen passende voorwaarden aan te gaan.

U zoekt deskundig advies. Logisch, want het aangaan van een zakelijk krediet of een bedrijfskrediet is maatwerk. En de geldverstrekkers vragen een stevige onderbouwing en stellen vaak aanvullende voorwaarden aan een zakelijke lening of een bedrijfskrediet. U dient iemand te vinden die verstand van zaken heeft in  deze wereld en loodsen u naar de gewenste bedrijfsfinanciering. Dit tegen scherpe rentetarieven en passende voorwaarden. Op deze site ziet u diverse links en mogelijkheden. Wilt u liever een persoonlijk advies dan kunt u een ons een bericht zenden en dan zullen wij u in contact brengen met een onafhankelijk specialist.

Benut de overwaarde in uw bedrijfspand met een zakelijk krediet

Heeft u overwaarde op uw woning of bedrijfspand? Gebruik die overwaarde voor extra zakelijk krediet. Misschien kunt u ook goedkoper uw hypotheek aanpassen. Door uw onderpand betaalt u een extra lage rente. Deze rente is een stuk lager dan de rente van een zakelijk krediet zonder onderpand. U kunt voor ene zakelijk krediet terecht bij uw huisbankier. Zo is er een zakelijk krediet ING en een zakelijk krediet Rabobank en een zakelijk krediet ABN AMRO

Zakelijk krediet en BKR

In bepaalde gevallen is er ook een zakelijk krediet mogelijk met een BKR codering. Hierover dient u bij de handelsbanken langs te gaan met een goed plan. het verdient de aanbeveling om dit op te stellen samen met een krediet specialist. Er zal een degelijke onderbouwing moeten komen waarbij het risico van de bank zo laag mogelijk zal moeten zijn. Laat u hierover goed voorlichten en bereid de zaken goed voor.

Zakelijk krediet gedwongen inlossen

Het komt voor dat de bank u dwingt om uw zakelijke lening binnen een bepaalde periode in te lossen. Dit kan bij de herzieningsdatum indien zij bijvoorbeeld denken dat uw bedrijfsinkomen gedaald is of dat mogelijke onderpanden in waarde zijn gedaald. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. In bepaalde gevallen kan de bank ook tussentijds uw lening opeisen, zie hiervoor de leningvoorwaarden

Tip: Het is altijd wenselijk om niet van één bank afhankelijk te zijn en u doet er verstandig aan om bij verschillende banken te bankieren uit het oogpunt van risico spreiding. Dit maakt u minder kwetsbaar en daarom is het advies om altijd een goede relatie te onderhouden bij verschillende banken als het gaat om uw bedrijf en een zakelijk krediet.

Laat u ook niet verleiden om in privé mee te tekenen bij een zakelijk krediet. Hierdoor loopt u en wellicht ook uw familie een groot risico.

Een bedrijfskrediet of zakelijke lening is zeker maatwerk

Deze tijd kenmerkt zich door producten die complexer worden. De vermogensbehoefte wordt groter en de eisen die de geldverstrekkers stellen zijn fors zwaarder geworden. Mede door de crisis heeft iedereen het gevoel dat financieringen nog mondjesmaat worden verstrekt en dat is ook zo. Met de juiste opzet is het verkrijgen van een bedrijfslening of zakelijk krediet nog wel te realiseren. Wel moet de aanvraag steviger worden onderbouwd om een financiering gerealiseerd te krijgen. Uiteraard moet een bedrijf toekomstperspectief hebben, maar dat gold ook voor de crisis.
Een zakelijk krediet is maatwerk: nu nog meer dan vroeger en met de juiste adviseur realiseert u de extra financiële ruimte met meer liquide middelen. Dit voor een scherpe rente en juiste voorwaarden zonder onaangename verrassingen. Onderzoek heeft aangetoond dat de slagingskans voor een aanvraag met een deskundige adviseur meer dan verdubbeld. Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak of kijk verder en click op de links op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *