pluskrediet_60+

Plus Krediet – Lenen Voor 60 Plussers

Plus Krediet – Lenen voor 60 plussers

Bent u 60 plus en wilt u genieten van de dingen waar u altijd al van droomde? Een Caravan? Een wereldreis? Een Boot?

Meer financiële ruimte om leuke dingen te doen met uw kinderen en kleinkinderen? Er is meer mogelijk dan u denkt. Er zijn juist voor u als 60 plusser speciale kredieten ontwikkeld. Bijvoorbeeld het Plus Krediet.

De voordelen van het 60 Plus krediet:

1) De kredietlimiet bedraagt minimaal € 5.000,- en maximaal € 50.000,-
2) U kunt het Plus Krediet aanvragen indien u 60 jaar bent tot maximaal 65 jaar
3) Het afgeloste bedrag, kunt u weer opnemen tot u uw limiet hebt bereikt.
Op deze wijze heeft u altijd geld achter de hand.
4) Het PlusKrediet is een doorlopend krediet waarbij u altijd weer tot de afgesproken limiet mag opnemen

Langer Plezier van uw Plus Krediet als 60 Plusser

Het Plus Krediet verschilt op een aantal punten van het reguliere doorlopende krediet.

lenen voor 60 plussers
lenen voor 60 plussers

Dat is volledig in uw voordeel als 60 plusser, want daardoor kunt u langer van uw krediet genieten. In dit bericht en op Krediet Coach leest u meer informatie over dit krediet en andere krediet vormen.

Kwijtschelding bij overlijden Krediet voor 60 plussers

Waarschijnlijk wilt u uw nabestaanden onbezorgd achterlaten als u komt te overlijden. De meeste van de kredietverstrekkers schelden uw restant kwijt bij overlijden. Informeer hiernaar bij het aanvragen van uw krediet. U kunt zelf bepalen of u en of uw partner van deze optie gebruik wilt maken. Indien u hier geen gebruik van maakt dan heeft dat een positief effect op de rente van uw krediet.

Voorwaarden kwijtschelding bij overlijden Plus Krediet

Kwijtschelding is niet mogelijk als het overlijden plaatsvindt binnen zes maanden na de ondertekening van de financieringsovereenkomst. Kwijtschelding van de restschuld van het Plus Krediet voor 60 plussers kan slechts als u tot die tijd altijd correct betaald hebt.

Afbouw van limiet Plus Krediet vanaf 66 jaar

Door het afbouwen van het krediet uitgesteld te doen, kunt u langer genieten van de voordelen van het 60 plus krediet dan van een gewoon doorlopend krediet! Zodra u de leeftijd van 66 jaar bereikt, begint de afbouw van de kredietlimiet. U betaald op dat moment ten minste 2% terug van uw kredietlimiet. Op de dag dat u de leeftijd van 74 bereikt, staat het krediet op nul. U heeft dan het krediet volledig afgelost en het krediet zal dan worden beëindigd.

Lenen voor 60 plussers Plus Krediet Samengevat

Indien u 60 plus bent en wilt genieten van de de dingen waar u altijd al van droomde en nu wellicht de tijd voor heeft. Dan kunt u gebruik maken van het lenen voor 60 plussers Plus Krediet. Meer informatie kunt u vinden op deze website en hieronder kunt u meer informatie aanvragen

Ons Advies Lenen voor 60 plussers

Als u er zelf niet helemaal uitkomt, gaat u het beste op zoek naar een financieel expert. Deze kan u bijstaan en samen met u zoeken naar een krediet op maat. We adviseren u om op zoek te gaan naar een goede en onafhankelijke adviseur.

Wij kunnen u ook in contact brengen met een onafhankelijk adviseur gespecialiseerd in kredieten voor senioren, in dat geval kunt u hieronder uw gegevens invullen en dat wordt er contact met u opgenomen.

Maak het uzelf gemakkelijk

Vul hieronder uw gegevens in en dan wordt er met u contact opgenomen door een onafhankelijk krediet specialist gespecialiseerd in leningen voor 60 plussers

Hieronder kunt u uw wensen kenbaar maken en vermeld ook het bedrag dat u zou willen lenen. Helaas zijn er geen mogelijkheden indien u een negatieve BKR-notering heeft. In dat geval kunt u wel reageren indien u beschikt over een eigen woning met overwaarde.

Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld en wilt u liever eerst persoonlijk gesprek vermeld dat dan ook a.u.b. in het formulier.

Contactformuler

Uw Naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw Postcode + Huisnummer (verplicht)

Uw Geboortedatum (verplicht)

Toelichting aanvraag senioren krediet

Welk bedrag zou u willen lenen?

Heeft u een eigen huis?

Waarmee kunnen wij u helpen?