persoonlijke_lening

Persoonlijke Lening

Persoonlijke lening kent een vaste rente en een vaste looptijd

Met een persoonlijke lening komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U weet na het afsluiten van de kredietovereenkomst exact waar u aan toe bent. De rente staat gedurende de gehele looptijd vast en ook is de looptijd bij het aangaan van de persoonlijke lening vastgezet.

Nadelen persoonlijke lening

Dit heeft voordelen, maar er zijn ook nadelen aan een persoonlijk krediet. Bij een persoonlijke lening kunt u niet boete vrij eerder aflossen en de rente is vaan hoger dan een tweede hypotheek of een rente krediet. Bij een doorlopend krediet heeft u ook meer vrijheid in het aflossen van de lening of het krediet.

Persoonlijke lening aanvragen

Indien u een PL aan wilt vragen dan adviseren wij u meerdere offertes met elkaar te vergelijken om voorwaarden en op rente.  Meer informatie hierover ook in het gratis Eboek. Hierin staan 15 valkuilen waar u op dient te letten bij het aanvragen van een persoonlijke lening of krediet.

Hoe moet ik een persoonlijke lening aanvragen en is het wel verstandig? Of een persoonlijke lening aanvragen voor u goed is, hangt onder meer af van uw leendoel. In veel gevallen is het verstandig om een vast bedrag per maand af te lossen op uw krediet of lening. Op deze manier komt u immers van de lening af en hoeft u maandelijks geen rente en aflossing meer te betalen. Bij een PL is dit het geval. Deze verplichte aflossing maakt minder flexibel en dat kan een reden zijn om geen persoonlijke lening te overwegen en aan te vragen, maar te kiezen voor een andere vorm.
Indien u een eigen woning heeft dan loont het zeker de moeite om te kijken naar een tweede hypotheek of een WOZ krediet.

Persoonlijke lening aanvragen TIP!

Meer informatie, tips en valkuilen bij aanvragen van lening of krediet Ebook kunt u gratis aanvragen op de website van krediet coach