lenen_voor_68plussers

Lenen Voor 68 Plussers – Met Overwaarde In Eigen Woning

Lenen voor 68 plussers nu mogelijk indien overwaarde in eigen woning

In bepaalde specifieke gevallen kunnen wij mensen die overwaarde in hun woning hebben, helpen om deze ten gelde te maken onder de voorwaarde dat u toch in uw woning kunt blijven wonen. lenen voor 68 plussers is een optie.

In dat geval kan er onderzocht worden of u uw woning of recreatie woning kunt verkopen aan een professionele investeerder.

Het voordeel is dat u in de woning kunt blijven wonen en geen maandelijkse lasten meer heeft (in de meeste gevallen kunt u om niet en vrij van maandelijkse lasten in uw woning blijven wonen).

De investeerder die uw woning koopt zal dat doen voor een goede prijs die wel onder de marktwaarde ligt indien u de woning “normaal” zou verkopen. Immers hij/zij kan de woning niet verkopen, omdat u erin blijft wonen en de investeerder ontvangt geen inkomen uit verhuur.

Indien u hierover meer wilt weten laat dan een bericht achter en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Alle transacties vinden plaats via de notaris. Kredietcoach.nl brengt u alleen in contact met een investeerder die mogelijk interesse heeft.

Uiteraard worden uw gegevens voltrekt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met anderen. Wij zullen zodra helder is wat uw wensen zijn uw zaak met één of twee investeerders bespreken. Professionele investeerder die in uw regio woningen kopen onder de voorwaarde dat u er om niet en zonder maandelijkse lasten in kunt blijven wonen.

Contactformulier

Uw Naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Uw Postcode + Huisnummer (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw Geboortedatum (verplicht)

Toelichting aanvraag krediet 68 plus met verkoop woning

Welk bedrag zou u willen overhouden?

U heeft een eigen huis. Wat is de geschatte overwaarde?

Nadere toelichting/wensen