lenen_voor_65plussers

Lenen Voor 65 Plussers – Senioren Krediet

Lenen voor 65 plussers nu mogelijk met senioren krediet

Bent u 65 plus en wilt u genieten van de dingen waar u altijd al van droomde? Een Caravan? Een wereldreis? Een Boot?

Meer financiële ruimte om leuke dingen te doen met uw kinderen en kleinkinderen? Er is meer mogelijk dan u denkt. Er zijn juist voor u als 65 plusser speciale kredieten, zoals bijvoorbeeld het Senioren Krediet.  Bent u tussen de 60 en 65 dan is wellicht het Plus Krediet Lenen voor 60 plussers voor u aantrekkelijker.

Uw plannen realiseren nu mogelijk geld lenen 65+

Bent u inmiddels met pensioen? Dan heeft u nu eindelijk meer tijd voor uw hobby’s. Misschien wilt u wel op reis met uw camper of boot. Met een senioren krediet kunt u uw plannen realiseren.

Lenen na uw pensioen?

Bij veel kredietverstrekkers krijgt u vanaf uw 65e geen lening meer. Dit is echter nog wel mogelijk. Wij begrijpen dat u ook als u met pensioen bent over extra geld wilt beschikken. Afhankelijk van de kredietverstrekker kunt een senioren lening aanvragen tot u 72 jaar bent.

De voordelen van het senioren krediet lenen voor 65 plusser:

1) De kredietlimiet bedraagt minimaal € 1.000,- en maximaal € 25.000,-.
2) U kunt het geld lenen voor 65+ krediet aanvragen indien u 65 jaar bent tot maximaal 68 jaar.
3) Het afgeloste bedrag, kunt u weer opnemen tot u de limiet hebt bereikt en zo heeft altijd geld achter de hand.
4) Het Senioren krediet  is een doorlopend krediet waarbij u altijd weer tot de afgesproken limiet mag opnemen er zijn
ook mogelijkheden op basis van een persoonlijke lening en dan kunt u deze aanvragen tot uw 68 ste.

Langer Plezier van uw Senioren krediet als 65 Plusser

Het Senioren Krediet verschilt op een aantal punten van een reguliere persoonlijke lening of van een doorlopend krediet. In dit bericht en op Krediet Coach leest u meer informatie over dit krediet en andere krediet vormen en wij adviseren u om u vakkundig te laten voorlichten over de meest recente voorwaarden.

Kwijtschelding bij overlijden Lenen voor 65 plussers Senioren Krediet

Waarschijnlijk wilt u uw nabestaanden onbezorgd achterlaten als u komt te overlijden. De meeste van de kredietverstrekkers schelden uw restantschuld kwijt bij overlijden. Wees hier bewust van bij het aanvragen van uw krediet.

lenen voor 65 plussers
lenen voor 65 plussers

Afbouw van limiet Senioren krediet

Door het afbouwen van het krediet uitgesteld te doen, kunt u langer genieten van de voordelen van het 65 plus krediet dan van een gewoon doorlopend krediet! Zodra u de leeftijd van 72 jaar bereikt, begint de afbouw van de kredietlimiet. U betaald maandelijks ten minste 2% terug van uw kredietlimiet. Indien u het geld lenen voor 65 plussers senioren krediet aanvraagt vanaf uw 74 ste dan betaald u maandelijks 2,5% terug van uw kredietlimiet. Voorbeeld: als u € 10.000,- leent, dan is uw maandtermijn € 250,-. Als uitgangspunt geld dat u uw senioren krediet uiterlijk indien u 80 jaar bent heeft afbetaald.

Vergelijking leningen en lenen voor 65 plussers

Het seniorenkrediet is een speciale lening voor mensen die ouder zijn dan 65 jaar. Deze lening wordt de laatste tijd door steeds meer banken en kredietverstrekkers aangeboden. Als u op zoek bent naar een seniorenkrediet, doet u er verstandig aan om van tevoren enkele zaken met elkaar te vergelijken.

Een aantal  banken en geldschieters bieden een  seniorenlening aan te gaan. Let bij het uitkiezen van de juiste lening wel op de maandlasten en de rente, dit kan per aanbieder erg verschillen.

Kies de de laagst mogelijke rente. U kunt ook altijd een afspraak maken bij uw bank of  tussenpersoon en laat u informeren over de voorwaarden. Houd er rekening mee dat de banken alleen leningen voor 65 plussers zullen adviseren die van hun eigen bank zijn. Het is verstandig om bij meerdere banken informatie aan te vragen over de aan te vragen senioren lening, ook kunt u informatie inwinnen bij onafhankelijke aanbieder van kredieten. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en het geeft u de gelegenheid om u wat breder te oriënteren.

Vergelijking voorwaarden leningen en lenen voor 65+

Heel belangrijk aan uw toekomstige lening zijn de voorwaarden. In de voorwaarden zijn zaken over de aflossing en rente opgenomen. Hierin staan dus belangrijke gegevens. De voorwaarden kunnen per bank verschillen. Het is dus goed om u hier van tevoren goed in te verdiepen. Zo weet u van tevoren wat u te wachten staat als u een seniorenkrediet afsluit bij een van de banken. U kunt ook op gesprek gaan bij de bank en vragen naar de voorwaarden.

Vergelijking rente leningen en lenen voor 65+

Uw lening zult u uiteindelijk moeten aflossen. Maar naast de aflossing betaalt u ook een deel rente. Deze rente is de winst voor de bank. Vergelijk de rentetarieven die voor u van toepassing zijn goed met elkaar, want per bank en kredietverstrekker kunnen deze nogal verschil uitmaken. U vergelijkt rentetarieven het beste via een onafhankelijke website. Zie de links op deze pagina voor de beste vergelijking.

Geld lenen voor 65 plussers is dus mogelijk.

Zo kunt  kunt u (blijven) genieten van de de dingen waar u altijd al van droomde. Dingen waar u nu meer tijd voor heeft. U kunt gebruik maken van het lenen voor 65+ Senioren Krediet. Meer informatie kunt u vinden op deze website en klik gerust op de links voor meer informatie en soms worden er verschillende namen gebruikt door krediet verstrekkers en er zijn verschillende leningen voor 65 plussers waar u gebruik van zou kunnen maken.

Ons Advies Senioren krediet

Als u er zelf niet helemaal uitkomt, gaat u het beste op zoek naar een financieel expert. Deze kan u bijstaan met advies en samen met u zoeken naar een seniorenkrediet op maat. We adviseren u om op zoek te gaan naar een onafhankelijke adviseur.

Wij kunnen u ook in contact brengen met een onafhankelijk adviseur gespecialiseerd in senioren kredieten in dat geval kunt u hieronder uw gegevens invullen en dat wordt er contact met u opgenomen.

Maak het uzelf gemakkelijk

Vul hieronder uw gegevens in en dan wordt er met u contact opgenomen door een onafhankelijk krediet specialist gespecialiseerd in leningen voor 65 plussers

Hieronder kunt u uw wensen kenbaar maken en vermeld ook het bedrag dat u zou willen lenen. Helaas zijn er geen mogelijkheden indien u een negatieve BKR-notering heeft. In dat geval kunt u wel reageren indien u beschikt over een eigen woning met overwaarde.

Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld en wilt u liever eerst persoonlijk gesprek vermeld dat dan ook a.u.b.

Op dit moment kunnen wij geen aanvragen in behandeling nemen indien u ouder bent dan 72 jaar, behalve indien u in het bezit bent van een eigen woning met overwaarde.  Bent u ouder 72 jaar en heeft u een eigen woning met overwaarde kijk dan op deze pagina.

Contactformulier

Uw Naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw Postcode + Huisnummer (verplicht)

Uw Geboortedatum (verplicht)

Toelichting aanvraag senioren krediet

Welk bedrag zou u willen lenen?

Heeft u een eigen huis?

Waarmee kunnen wij u helpen?