creditcard_krediet

Credit Card – Creditcard Krediet

Een Credit Card en Het Creditcard krediet is een handige maar vaak kostbare kredietvorm

 

Credit card krediet is het krediet wat u kunt aanvragen indien u een credit card aanschaft. U kunt afhankelijk van uw inkomen een limiet kiezen. Bij de meeste groot banken, zoals ABN AMRO, ING, Rabobank, is dat mogelijk en ook bieden steeds meer andere bedrijven een credit card met krediet aan. Vaak wordt een credit card krediet aangeboden bij niet banken met een soort van klantenkaart. Bij V&D kunt u een credit card c.q. klantenkaart aanvragen

Op krediet coach website kunt u van vrije alle kredietvormen nadere informatie vinden ter vergelijking

Voordelen van een credit card krediet

– Het kan makkelijk zijn bij de aanschaf van producten
– Creditcard is handig bij reserveren van auto’s, betalen van hotels en betalen op internet
– Afschrijving eind van de maand van betalingen gedurende de maand

Nadelen van Credit card Krediet

– De rente is in verhouding vaak hoog
– Het gaat om relatief kleine bedragen
– Werkt impuls aankopen in de hand, zodat je sneller iets koopt wat je wellicht niet echt nodig had

Wat zijn de alternatieven voor een credit card krediet?

Er zijn een aantal mogelijkheden, u zou bijvoorbeeld een rente krediet kunnen aanvragen en zorgen dat u iedere maand de schuld netjes aflost. Ook zou u een “rood staan op je rekening” krediet kunnen gebruiken als alternatief, echter bij deze laatste kredietvorm is de rente vaak  net zo hoog en soms zelfs hoger. Een ander alternatief is een doorlopend krediet, waarbij u dan wel iedere maand af dient te lossen.

Credit card krediet samengevat

Samengevat is een credit card krediet handig als u er zorgvuldig mee om kunt gaan. Het hebben van een credit card is handig bij aankopen en reserveringen, zeker in het buitenland. Houdt er wel rekening mee dat de rente bij het rood staat relatief duur is. Indien u geen aankopen doet met creditcard en ook geen behoefte hebt aan credit kaart dan kunt u beter een andere vorm krediet kiezen zoals een rente krediet of een doorlopend krediet. Ook hier geld weer laat u goed voorlichten en kijk uit met allerlei spaarprogramma’s en introductie aanbiedingen.

Creditcard krediet aanschaffen

Kijk goed wat de aanschaf ven de creditcard kost en welke rente u dient te betalen voor het krediet. Verder kunt u ook aanvullende diensten met elkaar vergelijken. Er zit soms een verzekering in van bepaalde aankopen die je doet met creditcard krediet en soms is er ook een doorlopende reisverzekering bij het creditcard krediet. Alleen handig indien u gebruik wenst te maken van de creditcard faciliteiten.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *