krediet intermediairs

Krediet Intermediairs

Krediet Intermediairs Informatie

In financieringsland zijn er veel verschillende partijen werkzaam. Zo zijn er banken en speciale kredietbanken en intermediairs die gebonden of onafhankelijk bemiddelen in het verstekken van krediet.

Indien een kredietbank direct kredieten of financieringen op de markt brengt dan spreken we van een directe krediet aanbieders. Indien het adviestraject wordt uitbesteed aan ander bedrijven dan noemen we deze krediet intermediairs.

Zoals je elders op deze site kunt zien zijn er veel verschillende kredietverstrekkers en u dient deze partijen goed met elkaar te vergelijken om tot een verantwoorde lening te komen. Zie ook verantwoord lenen in 6 stappen

Onafhankelijke krediet Intermediairs

Veel financieringsaanbieders kiezen ervoor om samen te werken met onafhankelijke of gebonden krediet intermediairs. Dit zijn bedrijven die kredieten kunnen adviseren van verschillende krediet banken.  Al deze aanbieders dienen te zijn geregistreerd bij de AFM [Autoriteit Financiële Markten]. Indien u een krediet aanbieder benaderd dan doet u er goed aan te controleren of deze aanbieder een vergunning heeft om kredieten aan te bieden. In een aantal gevallen kan met op de website van de AFM nakijken of er partijen zijn waarvoor gewaarschuwd wordt.

Op deze website kunt u zich verder informeren, ook kunt u gratis aanmelden voor boekje met de 15 valkuilen bij het aangaan van een krediet of lening via Contact